DOLAR

44,7365$% 0.1

EURO

52,8026% 0.4

STERLİN

60,7611£% 0.59

GRAM ALTIN

6.866,76%0,79

BİST100

14.182,33%0,88

BİTCOİN

3326329฿%4.84695

a
  • Gazete Savaş
  • Gündem
  • PLAJLAR BÖLGESİNDE YENİLEME SEFERBERLİĞİ: AHŞAP YOLLAR YERİNİ TAŞ PEYZAJA BIRAKIYOR

PLAJLAR BÖLGESİNDE YENİLEME SEFERBERLİĞİ: AHŞAP YOLLAR YERİNİ TAŞ PEYZAJA BIRAKIYOR

Giresun Belediyesi, Belediye Başkanı Fuat KÖSE’nin talimatıyla şehrin vitrini konumundaki Plajlar Bölgesi’nde kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması başlattı. Özellikle yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların bölgeyi daha güvenli ve konforlu kullanabilmesi amacıyla ekipler sahaya indi. Çalışmalar kapsamında, gençlerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği kafe ve restoranların bulunduğu alanda zamanla yıpranan, çürüyerek tehlike arz etmeye başlayan ahşap yürüyüş yolları sökülüyor. Vatandaşlardan gelen şikayetleri de dikkate alan belediye yönetimi, yeni projede dayanıklılığı artırmak adına ahşap sistem yerine taş peyzaj uygulamasının hayata geçirileceğini bildirdi.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARIYLA KOORDİNELİ İLERLEYECEK

Bölgedeki yenileme süreci, sadece üstyapı ile sınırlı kalmayacak. AKSA tarafından yürütülecek doğalgaz çalışmalarıyla koordineli bir şekilde sürdürülecek olan projede, altyapı ve üstyapı eş zamanlı olarak tamamlanacak. Belediye yetkilileri, yaz sezonunda oluşacak yoğunluk öncesinde bölgeyi tamamen hazır hale getirmeyi hedeflediklerini belirterek, çalışmaların planlanan takvim içerisinde bitirileceğini ifade etti. Yenileme çalışmalarının ardından Plajlar Bölgesi’nin modern ve estetik bir görünüme kavuşması bekleniyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Fındığın Başkenti Giresun’da madene geçit yok” dedi.

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.