44,7612$% 0.06
52,7423€% -0.11
60,6812£% -0.07
6.911,14%-0,72
14.266,45%0,45
3312130฿%-0.48404
Giresun Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, belediye hizmetlerinin kesintisiz, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesinde kilit bir rol üstlenerek sahadaki tüm operasyonların teknik altyapısını oluşturuyor. 7/24 esasına göre faaliyet gösteren müdürlük, bünyesindeki 167 araç ve iş makinesinin bakım, onarım ve hazırlık süreçlerini titizlikle yürüterek araç filosunun her an göreve hazır olmasını sağlıyor. Periyodik yazlık ve kışlık bakımların yanı sıra olası arızalara anında müdahale kabiliyeti geliştiren birim, belediye hizmetlerinin aksamadan vatandaşlara ulaştırılmasında stratejik bir güvence oluşturuyor.
Müdürlük, sadece bir tamir birimi olmanın ötesine geçerek belediye bütçesine büyük katkı sağlayan önemli bir üretim merkezine dönüşmüş durumda. Kendi atölyelerinde kaynak ve marangozluk işlerini yürüten müdürlük; kamelya, piknik masası, bank, sac durak, demir korkuluk ve mazgal gibi kent donatılarını kendi imkanlarıyla üretiyor. Ayrıca çalışma masası ve evrak dolabı gibi ofis ekipmanlarının da imalatını gerçekleştirerek dışa bağımlılığı minimize ediyor ve ciddi oranlarda tasarruf sağlıyor. Mekanik, kaporta, elektrik ve lastik atölyeleri ile donatılmış olan bu yapı, 350 metrekarelik depo alanında yedek parça ve sarf malzemelerini hazır bulundurarak müdahale süreçlerini hızlandırıyor.
Güçlü lojistik desteğiyle de dikkat çeken müdürlük, 50.000 litre kapasiteli akaryakıt istasyonu ve 7.000 litrelik akaryakıt tankeri sayesinde belediye filosunun yakıt ihtiyacını kendi bünyesinde karşılıyor. Üreten, onaran ve tasarruf sağlayan bu stratejik merkez, Giresun Belediyesinin hizmet kalitesini artırırken maliyetleri düşüren en önemli birimlerden biri olarak öne çıkıyor. Kendi kaynaklarını etkin kullanan bu modern teknik yapı sayesinde belediye hizmetleri çok daha düşük maliyetle ve yüksek verimlilikle şehre yansıtılıyor.
ALUCRA BARAJI BÖLGESEL TARIMIN YENİ CAN DAMARI OLUYOR
1
Tüm Gözler Amerikan Senatasonun Vereceği Son Kararda
42442 kez okundu
2
GİRESUN’DA YEŞİL ALANLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
12091 kez okundu
3
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN KENT GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ ADIM
3888 kez okundu
4
GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI HASBİ DEDE HAKKINDA TAHLİYE KARARI
3114 kez okundu
5
AY-YILDIZLILAR DÜNYA KUPASI KAPISINDA!
2934 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.