49,1942$%0,06
55,0314€%-0,68
65,0050£%-0,48
6.486,29%-1,48
%
4083327฿%-3.49647

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaparken Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Şenel BULUT, Gazete Savaş’a veda ziyaretinde bulundu. BULUT, Gazete Savaş imtiyaz sahibi Osman KIROĞLU ile bir araya geldi.
Görev yeri değişikliği kapsamında Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Şenel BULUT, Bulancak’taki görev süreci kapsamında Gazete Savaş’a veda ziyaretinde bulundu.
Gazete Savaş imtiyaz sahibi Osman KIROĞLU ile görüşen BULUT, görev süreci ve yeni görev yeri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette, Bulancak’ta görev yaptığı süre boyunca gerçekleştirilen çalışmalar ve yerel basın ile kamu kurumları arasındaki iletişim üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Osman KIROĞLU, BULUT’a Bulancak’taki görev sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevinde başarılar diledi. Şenel BULUT da Gazete Savaş’a yayın hayatında başarı dileğinde bulunarak, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.
Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret, Osman KIROĞLU ve Şenel BULUT’un birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
281 Projenin 48’i Tamamlandı: Giresun’da Yatırımlar Masaya Yatırıldı
1
Tüm Gözler Amerikan Senatasonun Vereceği Son Kararda
42523 kez okundu
2
TİREBOLU’DA MADEN GERGİNLİĞİ: “BİZ DEĞİL, ASIL SUÇLU ŞİRKETTİR!”
22725 kez okundu
3
GİRESUN’DA YEŞİL ALANLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
12172 kez okundu
4
YENİ PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ SİBEL SUIÇMEZ’DEN YOMRA’DA BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU
7121 kez okundu
5
BULANCAK’TA İKİ GÜNDÜR ARANAN EMEKLİ ÖĞRETMENDEN ACI HABER: CANSIZ BEDENİ SAHİLDE BULUNDU
4580 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.