49,2080$%0,03
55,1777€%0,11
65,1353£%0,14
6.523,92%0,33
%
4050783฿%-1.51574
Eğitim-Bir-Sen Giresun teşkilatında 7. Olağan Genel Kurul süreci kapsamında ilçe delegeleriyle buluşma gerçekleştirildi. Eğitim-Bir-Sen Giresun İl Başkanı Muhammet SARI ve Yönetim Kurulu, Görele, Çanakçı, Eynesil, Tirebolu, Doğankent, Espiye, Güce ve Yağlıdere ilçelerinden delegelerle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen buluşmada teşkilatın mevcut çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda sendikal çalışmaların yanı sıra genel kurul sürecinde atılacak adımlar ve teşkilatın önümüzdeki dönemdeki çalışmaları üzerine istişare gerçekleştirildi.
İlçe delegeleriyle yapılan görüşmelerde teşkilatın bugünü ve geleceği ele alınırken, sendikal çalışmaların sahadaki yansımaları ve önümüzdeki süreçte yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Eğitim-Bir-Sen Giresun teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, 7. Olağan Genel Kurul sürecinin birlik, dayanışma ve istişare anlayışı içerisinde sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada, teşkilatın farklı ilçelerden delegelerle gerçekleştirilen buluşmalarla görüş alışverişini sürdürdüğü ifade edildi.
Buluşmaların ardından yapılan değerlendirmede Eğitim-Bir-Sen Giresun teşkilatının, sendikal çalışmalar kapsamında birlikte üretme, mücadele etme ve büyüme vurgusu yaptığı belirtildi. Teşkilat tarafından, genel kurul sürecinde birlik ve dayanışma mesajı verildi.
BİRLEŞİK EMEKLİLER SENDİKASI ANKARA’YA YÜRÜYOR
1
Tüm Gözler Amerikan Senatasonun Vereceği Son Kararda
42524 kez okundu
2
TİREBOLU’DA MADEN GERGİNLİĞİ: “BİZ DEĞİL, ASIL SUÇLU ŞİRKETTİR!”
22726 kez okundu
3
GİRESUN’DA YEŞİL ALANLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
12173 kez okundu
4
YENİ PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ SİBEL SUIÇMEZ’DEN YOMRA’DA BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU
7122 kez okundu
5
BULANCAK’TA İKİ GÜNDÜR ARANAN EMEKLİ ÖĞRETMENDEN ACI HABER: CANSIZ BEDENİ SAHİLDE BULUNDU
4581 kez okundu