46,5004$% 0.05
52,8295€% -0.21
61,3655£% -0.06
6.103,31%-0,65
14.479,51%-0,41
2910463฿%-0.36153
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokul 3. ve 4. sınıflar arası Futbol Bahar Şenliği, büyük bir coşkuyla tamamlandı. 05 Nisan – 18 Haziran tarihleri arasında 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen organizasyona yaklaşık 1300 küçük sporcu katılım sağladı.
Şenliğin final sürecini yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ERGÜN, müsabakalar öncesinde minik sporcularla bir araya gelerek sohbet etti. Genç yeteneklere başarı dileklerini ileten ERGÜN, sporun çocukların gelişimindeki önemine vurgu yaptı. Centilmence mücadelelere ve renkli görüntülere sahne olan organizasyonun sonunda, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.
Çocukların sporla buluşmasına, takım ruhunu kazanmalarına ve fair-play anlayışını benimsemelerine katkı sağlayan bu anlamlı şenlikte emeği geçen tüm yöneticiler, öğretmenler, antrenörler ve görevliler tebrik edildi. Gösterdikleri üstün gayret ve mücadelelerinden dolayı kutlanan minik kramponlar, turnuvayı güzel anılarla noktaladı.
GİRESUNLU GÜREŞÇİLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI
1
AY-YILDIZLILAR DÜNYA KUPASI KAPISINDA!
2963 kez okundu
2
YEŞİL SAHADA ADALET RÜZGARI: BULANCAK ADLİYESİ ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI
1994 kez okundu
3
Gigi Datome EuroLeague’de son 10 yılın en iyileri arasında
1595 kez okundu
4
GİRESUNSPOR PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ: YEŞİL-BEYAZLI CAMİADA BÜYÜK ÜZÜNTÜ
1325 kez okundu
5
Nando de Colo Fenerbahçe’yi neden seçtiğini anlattı abd
1061 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.