45,2243$% -0.01
53,2209€% 0.55
61,6113£% 0.56
6.843,16%3,29
14.913,28%2,88
3696387฿%0.63672
Trabzon’da 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Şehit Eren Bülbül İller Arası Karate Şampiyonası’nda Giresun rüzgarı esti. İlimizi farklı kulüpler çatısı altında temsil eden sporcularımız, sergiledikleri üstün performansla çok sayıda madalya kazanarak şehre büyük bir gurur yaşattı.
Giresun Gençlik Spor Kulübü sporcularından Bekir Batu ÖZDEMİR, Mira KARA ve Hamit Reza MOHAMMADI altın madalyaya uzanan isimler oldu. Rüzgar KARA, Samir MOHAMMADI ve Muzamil ATAI gümüş madalya kazanırken; Yiğit Utku YILMAZ, Kaan Mert ÖZDEMİR, Mehmet Kaan ÖZYAZICI ve Ümit BAY’dan oluşan takım ise üçüncülük kürsüsüne çıktı. Kulübün antrenörü Ahmet BİRİNCİ, sporcularının başarısıyla takdir topladı.
Espiye Sebaspor Kulübü adına yarışan Irmak KARAGÖZ şampiyonluk elde ederken; Hira GÖKÇE, Belinay UGIS ve Nuriye Gül ÇELİK’ten oluşan Genç Bayan Takım Kumite ekibi gümüş madalyanın sahibi oldu. Onur ERKMEN, Azra Nehir ACAR, Miraç Cafer KILIÇ ve Mustafa Oğuz AKSU ise Minikler Takım Kumite kategorisinde üçüncü olarak kürsüde yer aldılar. Başarıların mimarı antrenör Ercan KARA, disiplinli çalışmaların karşılığını aldıklarını belirtti.
RAKETLER KONUŞTU, DOSTLUK KAZANDI: YURTLİG MASA TENİSİ GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI
1
AY-YILDIZLILAR DÜNYA KUPASI KAPISINDA!
2945 kez okundu
2
YEŞİL SAHADA ADALET RÜZGARI: BULANCAK ADLİYESİ ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI
1966 kez okundu
3
Gigi Datome EuroLeague’de son 10 yılın en iyileri arasında
1581 kez okundu
4
GİRESUNSPOR PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ: YEŞİL-BEYAZLI CAMİADA BÜYÜK ÜZÜNTÜ
1301 kez okundu
5
Nando de Colo Fenerbahçe’yi neden seçtiğini anlattı abd
1043 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.