Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni, atletizm ve voleybol antrenörü Salih Sezgi, 45 yıllık spor hayatı sonrası spor camiasına teşekkür etti.
Bulancak’ta öğretmen ve antrenör olarak okullarda ve spor kulüplerinde çok sayıda başarılı işlere imza atan Salih Sezgi, kendisine her zaman destek olan meslektaşları ile spor camiasından dostlarına teşekkür etti.
Sezgi yaptığı açıklamada, “Mesleğimin kırk ikinci yılında emekli olduğumda ilçemiz okullarından değerli beden eğitimi öğretmenleri büyük bir vefa ve dayanışma örneği göstererek şahsıma veda yemeği düzenlemeleri her türlü takdirin üzerinde olup beni çok onurlandırdı. Sevgili branş öğretmeni arkadaşlarıma görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bu dayanışma ve vefa örneğinden dolayı hepsine candan teşekkür ediyorum. Yine bu zaman zarfında spor camiasından dostlarımın emekli olduğumda gösterdikleri destek içinde hepsine gönül dolusu teşekkürü borç bilirim” dedi.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)