Güncel Spor Yerel

PİRAZİZ’DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

PİRAZİZ’DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ   Piraziz Belediyesi, 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında “Hareketli Yaşam için Pedal Çevir” sloganıyla bir Bisiklet Turu etkinliği gerçekleştirdi. Sağlıklı bir yaşam..

PİRAZİZ’DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

PİRAZİZ’DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

 

Piraziz Belediyesi, 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında “Hareketli Yaşam için Pedal Çevir” sloganıyla bir Bisiklet Turu etkinliği gerçekleştirdi. Sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek ve ilçenin güzelliklerini bisikletle keşfetmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, gençler ve çocuklar yoğun katılım gösterdi. Piraziz Belediye Başkanı MAHMUT ESAT AYYILDIZ, etkinliğe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi:  “Etkinliğimize katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizde sağlıklı bir yaşam ve çevre bilincini artırmak için bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Bu tür faaliyetler, hem fiziksel hem de toplumsal anlamda bir araya gelmemizi sağlıyor.”

Etkinlik, katılımcıların keyifli ve sağlıklı bir gün geçirmesiyle son buldu. Piraziz Belediyesi, önümüzdeki dönemde de benzer etkinliklerle ilçenin sosyal yaşamını zenginleştirmeyi hedefliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL