Güncel

MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ’ten 1 MAYIS AÇIKLAMASI

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık GEZMİŞ “İşçinin ve emekçinin ekonomik ve demokratik haklarını alması, insanca yaşama kavuşması için var gücümüzle mücadele ediyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ’ten 1 MAYIS AÇIKLAMASI

Milletvekili GEZMİŞ; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada “Emek en yüce değer, emeğin bayramını gerçek anlamda kutlayacağımız günler yakında” ifadelerini kullanarak şunları dile getirdi:  “1 Mayıs; İşçinin Emekçinin Bayramı. 1 Mayıs ; Birlik ve Mücadele Günü. Ülkemizdeki koşullara baktığımızda bayram olarak kutlamanın çok uzağındayız.  Emekçiler, emekliler, işçiler, emeği ile geçinenler maalesef derin yoksullukla mücadele ediyor . Ekonomik ve demokratik hakları korunmuyor.

ADİL, DEMOKRATİK TÜRKİYE

Emin olunuz bu böyle gitmeyecek. Türkiye’nin birinci partisi olan partimiz CHP ilk seçimde halkın iktidarını kuracak ve halkımızı insanca yaşama kavuşturacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Bizler her platformda emeğin hakkını savunuyor, adil, demokratik, eşit, özgür, barış içinde yaşayacağımız bir ülke için çalışıyoruz. Bizler 1 Mayıs alanlarında ses yükselten bu ülkenin onurlu insanlarının sesini TBMM’den yükseltenleriz. Birlikte güçlüyüz, umutla, dirençle, el ele,  kol kola demokratik bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Aydınlık günler yakın.  Emeğin bayramı kutlu olsun.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL