“FINDIK İÇİN TABAN FİYAT EN AZ 160 TL OLMALIDIR” “ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Bulancak Belediye Başkanı NECMİ SIBIÇ, “Fındık üreticisinin refahını sağlamak için fındığın kilogram fiyatı en az 160 TL olmalıdır.” dedi. Başkan SIBIÇ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın ÖZGÜR..

“FINDIK İÇİN TABAN FİYAT EN AZ 160 TL OLMALIDIR” “ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Bulancak Belediye Başkanı NECMİ SIBIÇ, “Fındık üreticisinin refahını sağlamak için fındığın kilogram fiyatı en az 160 TL olmalıdır.” dedi. Başkan SIBIÇ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın ÖZGÜR ÖZEL’in de belirttiği gibi, ülkemize en fazla tarımsal ihracat geliri sağlayan ürün olan fındıkta, üreticilerimiz emeklerinin karşılığını alamamaktadır. Genel Merkezimiz ve Giresun Milletvekilimiz Sayın ELVAN IŞIK GEZMİŞ’in destekleriyle, bölge milletvekillerimizin yoğun çabaları neticesinde, üreticilerimizin hasat öncesi beklediği taban fiyatın acilen açıklanması gerekmektedir. Yapılan reel hesaplamalara göre, fındık üreticisinin refahını sağlamak için fındığın kilogram fiyatı en az 160 TL olmalıdır.

Bölgemizin kalkınması ve üreticimizin rahat bir nefes alabilmesi ancak bu fiyatlarla mümkün olacaktır. Üreticimizin her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL