Güncel Siyaset

MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ TİREBOLU-TORUL YOLUNU SORDU:

TAMAMLANMASI İÇİN DAHA KAÇ KİŞİ ÖLMELİ? CHP Giresun Milletvekili ELVAN IŞIK GEZMİŞ, “Tirebolu-Torul yolu, Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan en önemli güzergâhlardan biri olmasına rağmen ne yazık ki yaşanan facialarla..

MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ TİREBOLU-TORUL YOLUNU SORDU:

TAMAMLANMASI İÇİN DAHA KAÇ KİŞİ ÖLMELİ?

CHP Giresun Milletvekili ELVAN IŞIK GEZMİŞ, “Tirebolu-Torul yolu, Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan en önemli güzergâhlardan biri olmasına rağmen ne yazık ki yaşanan facialarla anılmaktadır” diyerek yolun tamamlanmasını istedi.

Milletvekili GEZMİŞ TBMM’nde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Defalarca dile getirmemize rağmen, birkaç gün önce bu yolda meydana gelen kazada maalesef 4 vatandaşımız daha yaşamını yitirmiştir. Yapım projesi 2015 yılında hazırlanmış olmasına rağmen aradan geçen yıllar içerisinde Tirebolu-Torul yoluna tek bir çivi dahi çakılmamıştır. Harşit Vadisi’nden denetimsiz alınan kum ve çakıl bölgede yol güvenliği açısından tehlike yaratmaktadır. 2020 yılındaki sel felaketinde de menfezin çökmesiyle 5 jandarma personelimiz ve 1 operatörümüz hayatını kaybetmişti.  Buradan yetkililere soruyorum: Bu yolun tamamlanması için daha kaç insanımızı kaybetmemiz gerekiyor? Tirebolu-Torul yolu acilen tamamlanmalı”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL