Vali MEHMET FATİH SERDENGEÇTİ, 30 Ocak Perşembe günü Espiye ilçesine bağlı Ericek Köyü Muhtarı Menderes ABDİOĞLU’na taziye ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde kızı vefat eden Köy Muhtarı ABDİOĞLU’na başsağlığı dileğinde bulunan Vali SERDENGEÇTİ, ziyaret esnasında köyde meydana gelen bir yangın olayına müdahale çalışmalarını da yerinde takip etti. Ericek Köyü Değirmenardı mevkiinde saat 15.00 sıralarında çıkan yangında bir ev, iki samanlık ve bir kiler tamamen yandı. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, büyük çapta maddi zarar meydana geldi.
Vali SERDENGEÇTİ, meydana gelen yangınla ilgili yaptığı paylaşımda, “Espiye Ericek Köyü’nde meydana gelen yangın olayında herhangi bir can kaybı ve yaralımız bulunmamaktadır. Ekiplerimiz soğutma çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı. Vali Serdengeçti, Espiye İlçesi Ericek Köyü’nde afetler nedeniyle zarar gören yollar ve lokasyonlarda da incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)