Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresunspor’un geleceği için birlikte mücadele etmek adına düzenlenen “Birlik, Beraberlik ve Vefa Buluşmasına” katıldı.
Vali Ünlü, Giresunspor tesislerinde düzenlenen buluşma programına katılarak Çotanaklara olan inancını ve desteğini bir kez daha ortaya koydu.
Afet bölgesindeki çalışmalarından arta kalan kısacık vaktini de şehir için çok önemli bir değer olan Giresunspor için kullanan Vali Ünlü’yü tesis girişinde karşılayan Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak, Vali Ünlü’ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Ünlü, Giresun sevdalılarından şehrimizin göz bebeği olan Giresunspor’a destek istedi. Giresunspor’un Spor Toto 1. Lig’de tekrar büyük başarılara imza atmasını temenni eden Vali Ünlü, “Süper Lig’den ‘düştük’ demiyorum ‘ara verdik’ diyorum. Tekrar mali yapımızı güçlendirip inşallah tekrar Süper Lig’e dönebiliriz, döneriz. Bu altyapı ve enerji bizde var.” sözlerine yer verdi.
Vali Ünlü, program sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Her zaman takımımızın yanındayız. Şehrimizin göz bebeği Giresunspor’umuzun ‘Birlik, Beraberlik ve Vefa Buluşmasına’ katıldık. İnancımız tam, desteğimiz sizlerle…” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)