Güncel Yerel

“BEKTAŞ YAYLASI CAZİBE MERKEZİ OLUYOR” Giresun’un tarihi yaylalarından Bektaş Yaylası, yeni çalışmalarla tarihi konumunu öne çıkartıyor. AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. NAZIM ELMAS yaptığı açıklamada, “AK Parti Giresun Milletvekilleri..

“BEKTAŞ YAYLASI CAZİBE MERKEZİ OLUYOR”

Giresun’un tarihi yaylalarından Bektaş Yaylası, yeni çalışmalarla tarihi konumunu öne çıkartıyor.

AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. NAZIM ELMAS yaptığı açıklamada, “AK Parti Giresun Milletvekilleri olarak Bektaş Yaylamızın cazibe merkezi olması için çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikle daha yeşil bir Bektaş için hazırlıklar tamamlandı. Bu kapsamda Bektaş’ta “Millet Ormanı” ağaçlandırma çalışması başlatıldı.

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ağaçlandırma çalışması, Konuklu Köyü muhtarlığı öncülüğünde ve ev sahipliğinde 4 Ekim Cuma günü saat 11’de Bektaş Yaylası şenlik alanında gerçekleştirilecek.

Daha yeşil bir Bektaş için ayrıca Bektaş’ta ikamet eden hemşerilerimize fidan dağıtılacak ve evlerinin civarına dikmeleri sağlanacak.

Ayrıca, Turizm yatırımcılarının uzun zamandır beklediği Bektaş imar planları da DOKAP tarafından 3-4 ay içinde tamamlanacak. Böylece Bektaş Yaylası diğer yaylalarla birlikte Giresun’umuzun turizm merkezlerinden biri olma özelliğinde atağa geçmiş olacak.

Yapılacak ağaçlandırma çalışmalarının ve uygulanacak imar planının hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL